2019-12-06 Omega 007-Edition

Seamaster Diver 300M 007-Edition

Här är den, Seamaster Diver 300M 007-Edition. OMEGA har arbetat nära med Daniel Craig och filmskaparna, vars kunskaper om James Bond har gett Omegas designers och utvecklare en helt unik insikt.  Agent 007 kommer att bära denna special utgåva i den nya filmen ”No Time To die” som, har världspremiär på bioduken 2020. Klockan är tillverkad i klass 2 Titan. Detta material är starkt och lätt, vilket är perfekta egenskaper för en klocka som ska bäras utav en hemlig agent.
För att ytterligare minska vikten har omega använt brunt aluminium i urtavlan och bezelringen. Klockans klassiska utseende förstärks även utav att Omega använder en Vintage Super-Luminova i dykskalan, visarna samt i indexen.


På bakboetten finns en uppsättning med nummer vilket man hittar på äkta militärutgåvor. 0552 är det nummer som anges för marinpersonal, 923 7697 är numret för en dykarklocka. Bokstaven A betecknar en klocka med inskruvad krona. Sen har vi 007 som givetvis är James Bonds ikoniska agentnummer. Sist står numret 62 vilket är det året den allra första James Bond-filmen kom.

Klockan har även fått en Naiad Lock bakboett som gör att alla gravyrer alltid hamnar åt rätt håll.
Inuti sitter det imponerande OMEGA Co-Axial Master Chronometer 8806 verket som har uppnår branschens högsta standarder gällande precision, prestanda och magnetiskt motstånd.

Klockan kommer att finnas tillgänglig på en meshlänk i titan eller på ett randigt NATO-band i mörkbrun, grå eller beige. Klockan levereras i en exklusiv påse i brunt tyg.

Är du intresserad av denna modell, tveka inte att höra av dig till oss på Erikson Urhandel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s